Corona-update (23-03-2020)

CORONA UP-DATE
❗Dietistenpraktijk Beter Fit heeft besloten om vanaf 16 maart jl. voorlopig alle afspraken alleen nog via telefoon, mail, WhatsApp en videobellen te doen. Er wordt met u contact opgenomen op het tijdstip van uw afspraak.
Op deze manier blijft u ondersteund en begeleid om uw doel te bereiken en/of te behouden. Beter Fit is ook geopend voor nieuwe klanten, coaching op afstand gaat prima.

Helaas neemt het virus in Nederland steeds grotere vormen aan. Het is goed om de adviezen van het RIVM op te volgen. Beter Fit begeleid veel Chronisch Zieken en wil de risico's op besmetting beperken. Raak niet in paniek en zorg goed voor uzelf en elkaar.

✔Zorg voor een goede weerstand. Blijf gezond eten en drinken en gebruik voldoende groente (minimaal 300 gram) en fruit (minimaal 200 gram). Groenten en fruit zijn rijk aan o.a. vitamine C en antioxidanten. Dit helpt je te wapenen tegen virussen, maar ook om sneller te herstellen.

🍎Top 7 in vitamine C rijke producten:
- (liefst rode) paprika
- kiwi
- witlof
- spruitjes
- boerenkool
- broccoli
- aardbeien

🚴‍♀️Daarnaast is het van belang om voldoende te blijven bewegen. Zorg voor minimaal 1 uur beweging (=10.000 stappen) per dag.
Denk bijvoorbeeld aan:
-wandelen
-traplopen
-touwtje springen
-meedoen met Nederland in Beweging (NPO1)
-work-out volgen via YouTube

❣💪💚☀️ Blijf positief en zorg voor elkaar!‹ Naar het nieuwsoverzicht